nov 062020
 

Welkom bij de Systemische Werkplaats Onderwijs op 11 november 2020, die in het teken staat van leidinggeven in tijden van verandering.  

We spreken veel leidinggevenden en leerkrachten die aangeven dat ze enerzijds vol met urgente en belangrijke dingen bezig zijn naar aanleiding van corona-maatregelen en anderzijds bezig zijn met verandering die al voor corona is ingezet.
In onze begeleiding kijken we vanuit de modellen van Theory U en systemisch transitiemanagement naar leidinggeven aan verandering. En dan valt ons op dat bepaalde fasen uit deze modellen makkelijk worden overgeslagen.

Deze tijd vraagt om andere antwoorden dan de bekende, gebaande paden. Dat betekent, dat we onze oordelen hebben uit te stellen, ons cynisme en angst los te laten. Als we dat doen, gebeurt er iets anders. In de (online) Systemische Werkplaats Onderwijs van 11 november a.s. onderzoeken we wat er gebeurt als we de fasen van Theory U en het model systemisch transitiemanagement verbinden met het onderwijs.

Van harte welkom! Ben je benieuwd naar wat systemisch kijken naar onderwijsvraagstukken oplevert? Of wil je (opnieuw) de kracht en rijkdom ervaren van systemisch kijken naar het onderwijs? Meld je dan hier aan, graag vóór 10 november in verband met het toesturen van de link.

Voor wie: alle professionals werkzaam in of voor het onderwijs, ouders, systemisch werkers en andere betrokkenen met hart voor onderwijs

Datum: 11 november 2020

Tijd: inloggen vanaf 14.45 uur, start van 15.00 – 17.00 uur

Kosten: 20 euro

Achtergrond
Systemisch werken is een krachtige manier van kijken naar vraagstukken in het onderwijs. In korte tijd wordt zichtbaar wat er in de onderstroom speelt, wat ruimte geeft aan transformatie en duurzame verandering.

De Systemische Werkplaats Onderwijs is een ontmoetingsplek voor mensen die:

  • vanuit hun betrokkenheid bij het onderwijs in Nederland
  • vanuit de wens hun persoonlijk leiderschap te vergroten om zo positief verschil te maken
  • op een systemische manier samen willen onderzoeken wat er zich aandient in de onderwijspraktijk.

We kijken ernaar uit je (weer) te zien!
Hartelijke groet, Sander Galjaard en Femmy Wolthuis

» Meld je aan voor de Werkplaats op 11 november. Van harte welkom!

Nieuwsgierig naar de inzichten uit voorgaande werkplaatsen? Zie onze blogs

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.