Systemische Werkplaats Onderwijs – 21 april 2021

Welkom bij de online Systemische Werkplaats Onderwijs op 21 april 2021, waarbij we het thema Macht & Onmacht in het onderwijs gaan onderzoeken. We nodigen je uit met je eigen vragen uit de praktijk te komen, zodat we samen de verschillende aspecten van macht en onmacht op een systemische manier kunnen onderzoeken.

De Systemische Werkplaats Onderwijs is een plek van rijk halen en rijk brengen, van samen onderzoeken en inspiratie opdoen. We nodigen deelnemers uit hun situatie in te brengen en stellen deze op om een volgende stap te ontdekken of te ontdekken wat de situatie te vertellen heeft. En we ontdekken hoe deze inzichten voeding kunnen zijn voor mensen werkzaam in het onderwijsveld.

Van harte welkom! Ben je benieuwd naar wat systemisch kijken naar onderwijsvraagstukken oplevert? Of wil je (opnieuw) de kracht en rijkdom ervaren van systemisch kijken naar het onderwijs? Meld je dan hier aan, graag vóór 20 april in verband met het toesturen van de link.

Bron foto: https://diemenenvangestel.nl/masterclass-de-psychologie-van-de-macht-in-toezicht/macht-omarmen-780×448/

Voor wie: alle professionals werkzaam in of voor het onderwijs, ouders, systemisch werkers en andere betrokkenen met hart voor onderwijs

Datum: 21 april 2021

Tijd: inloggen vanaf 14.45 uur, start van 15.00 – 17.00 uur

Kosten: 20 euro

Achtergrond
Systemisch werken is een krachtige manier van kijken naar vraagstukken in het onderwijs. In korte tijd wordt zichtbaar wat er in de onderstroom speelt, wat ruimte geeft aan transformatie en duurzame verandering.

De Systemische Werkplaats Onderwijs is een ontmoetingsplek voor mensen die:

  • vanuit hun betrokkenheid bij het onderwijs in Nederland
  • vanuit de wens hun persoonlijk leiderschap te vergroten om zo positief verschil te maken
  • op een systemische manier samen willen onderzoeken wat er zich aandient in de onderwijspraktijk.

We kijken ernaar uit je (weer) te zien!
Hartelijke groet, Sander Galjaard en Femmy Wolthuis

» Meld je aan voor de Werkplaats op 21 april. Van harte welkom!

Nieuwsgierig naar de inzichten uit voorgaande werkplaatsen? Zie onze blogs