apr 232020
 

Welkom bij de Systemische Werkplaats Onderwijs op 27 mei 2020, die in het teken staat van Leidinggeven en lesgeven in onzekere tijden dankzij Covid-19.

In deze tijd is het belangrijk om dingen in te sluiten: de angst, het niet-weten, de nieuwe ideeën, het verlangen naar het oude, etc. Daarmee en meer gaan we oefenen en ontdekken tijdens deze online bijeenkomst, waarbij we werken met vragen uit het onderwijsveld.

Van harte welkom! Ben je benieuwd naar wat systemisch kijken naar onderwijsvraagstukken oplevert? Of wil je (opnieuw) de kracht en rijkdom ervaren van systemisch kijken naar het onderwijs? Meld je dan hier aan, graag vóór 26 mei in verband met het toesturen van de link.

Bron afbeelding: Jan Leonardo

Mocht je zelf ook een vraag hebben om in te brengen, laat het ons dan weten. Je kunt als deelnemer een vraag inbrengen die voortkomt uit je rol als professional of als ouder in het onderwijs. We onderzoeken ook in hoeverre de individuele vraag iets representeert wat er in het onderwijsveld speelt, zodat individueel leren collectief leren kan worden.

Voor wie: alle professionals werkzaam in of voor het onderwijs, ouders, systemisch werkers en andere betrokkenen met hart voor onderwijs

Datum: 27 mei 2020

Tijd: inloggen vanaf 14.45 uur, start van 15.00 – 17.00 uur

Kosten: geen (negeer svp in het bericht van bevestiging na aanmelding – dat verschijnt op je computer – het verzoek om te betalen)

Achtergrond
Systemisch werken is een krachtige manier van kijken naar vraagstukken in het onderwijs. In korte tijd wordt zichtbaar wat er in de onderstroom speelt, wat ruimte geeft aan transformatie en duurzame verandering.

De Systemische Werkplaats Onderwijs is een ontmoetingsplek voor mensen die:

  • vanuit hun betrokkenheid bij het onderwijs in Nederland
  • vanuit de wens hun persoonlijk leiderschap te vergroten om zo positief verschil te maken
  • op een systemische manier samen willen onderzoeken wat er zich aandient in de onderwijspraktijk.

We kijken ernaar uit je (weer) te zien!
Hartelijke groet, Sander Galjaard en Femmy Wolthuis

» Meld je aan voor de Werkplaats op 27 mei. Van harte welkom!

Nieuwsgierig naar de inzichten uit voorgaande werkplaatsen? Zie onze blogs

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.