jan 122021
 

Welkom bij de Systemische Werkplaats Onderwijs op 3 februari 2021, waar we een plek creëren om elkaars verhalen te horen in deze tijd waarin veel van ons wordt gevraagd. Het is een plek van rijk halen en rijk brengen, van samen opladen en inspiratie opdoen.

We nodigen deelnemers uit hun verhaal te doen en stellen deze op om een volgende stap te ontdekken of te ontdekken wat de situatie te vertellen heeft. En we onderzoeken hoe deze inzichten voeding kunnen zijn voor mensen werkzaam in het onderwijsveld. Het zullen korte opstellingen zijn, waardoor er ruimte is voor meerdere verhalen.

Van harte welkom! Ben je benieuwd naar wat systemisch kijken naar onderwijsvraagstukken oplevert? Of wil je (opnieuw) de kracht en rijkdom ervaren van systemisch kijken naar het onderwijs? Meld je dan hier aan, graag vóór 2 februari in verband met het toesturen van de link.

Voor wie: alle professionals werkzaam in of voor het onderwijs, ouders, systemisch werkers en andere betrokkenen met hart voor onderwijs

Datum: 3 februari 2021

Tijd: inloggen vanaf 14.45 uur, start van 15.00 – 17.00 uur

Kosten: 20 euro

Achtergrond
Systemisch werken is een krachtige manier van kijken naar vraagstukken in het onderwijs. In korte tijd wordt zichtbaar wat er in de onderstroom speelt, wat ruimte geeft aan transformatie en duurzame verandering.

De Systemische Werkplaats Onderwijs is een ontmoetingsplek voor mensen die:

  • vanuit hun betrokkenheid bij het onderwijs in Nederland
  • vanuit de wens hun persoonlijk leiderschap te vergroten om zo positief verschil te maken
  • op een systemische manier samen willen onderzoeken wat er zich aandient in de onderwijspraktijk.

We kijken ernaar uit je (weer) te zien!
Hartelijke groet, Sander Galjaard en Femmy Wolthuis

» Meld je aan voor de Werkplaats op 3 februari. Van harte welkom!

Nieuwsgierig naar de inzichten uit voorgaande werkplaatsen? Zie onze blogs