Systemische Werkplaats Onderwijs – 3 november 2021

Inzicht in de onderstroom.

Je voelt dat er iets speelt op je werk en kunt er nog niet je vinger opleggen. Of je wordt overspoeld door het werk en vraagt je af hoe je focus houdt. Herken je dat? Op 3 november heb je tijdens de Systemische Werkplaats Onderwijs de kans om naar de onderstroom te kijken en inzicht te krijgen in waar bepaald gedrag of een gebeurtenis aandacht voor vraagt. Van harte welkom!

De Systemische Werkplaats Onderwijs is een plek van rijk halen en rijk brengen, van samen onderzoeken en inspiratie opdoen. We nodigen deelnemers uit hun situatie in te brengen en stellen deze op om een volgende stap te ontdekken of te ontdekken wat de situatie te vertellen heeft. En we ontdekken hoe deze inzichten voeding kunnen zijn voor mensen werkzaam in het onderwijsveld.

Van harte welkom! Ben je benieuwd naar wat systemisch kijken naar onderwijsvraagstukken oplevert? Of wil je (opnieuw) de kracht en rijkdom ervaren van systemisch kijken naar het onderwijs? Meld je dan hier aan, graag vóór 1 november in verband met het toesturen van de link.

Voor wie: alle professionals werkzaam in of voor het onderwijs, ouders, systemisch werkers en andere betrokkenen met hart voor onderwijs

Datum: 3 november 2021

Tijd: inloop 15.45 uur, start 16.00 – 19.00 uur inclusief diner

Locatie: SPO Utrecht, Orteliuslaan 871, 3528 BE Utrecht

Kosten: 20 euro

Achtergrond
Systemisch werken is een krachtige manier van kijken naar vraagstukken in het onderwijs. In korte tijd wordt zichtbaar wat er in de onderstroom speelt, wat ruimte geeft aan transformatie en duurzame verandering.

De Systemische Werkplaats Onderwijs is een ontmoetingsplek voor mensen die:

  • vanuit hun betrokkenheid bij het onderwijs in Nederland
  • vanuit de wens hun persoonlijk leiderschap te vergroten om zo positief verschil te maken
  • op een systemische manier samen willen onderzoeken wat er zich aandient in de onderwijspraktijk.

We kijken ernaar uit je (weer) te zien!
Hartelijke groet, Sander Galjaard en Femmy Wolthuis

» Meld je aan voor de Werkplaats op 3 november. Van harte welkom!

Nieuwsgierig naar de inzichten uit voorgaande werkplaatsen? Zie onze blogs